بنا به گزارش سایت فروش عسل طبیعی ارس عسل
موادلازم:
دو عدد آناناس متوسط رسیده
نصف لیوان عسل
یک لیوان آب پرتقال
طرز تهیه:
آناناس هارا با استفاده از یک چاقوی اره ای پوست بکنید و به قطعاتی اندازه حبه قند خورد کنید.
قطعه های خورد شده آناناس را در یک کاسه ی بزرگ بریزید .
آب پرتقال و نصف عسل را داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید. سپس آنرا مخلوط کنید و به مدت دو تا سه دقیقه در درجه حرارت ۴۵۰ داخل فر قرار دهید.
مواد را از فر خارج کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
سپس مواد را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید.
سپس باقی عسل را همینطور روی آن اضافه کنید و بگذارید بماند.
دسر شما آماده است.
می توانید با سلیقه خودتان با تکه های آناناس و چند برگ نعنا آن را تزیین کنید.
نوش جان!