بنا به گزارش سایت فروش عسل طبیعی ارس عسل،
قاصدک - اگر چه نام ممکن است در ابتدا صدای کاملا مرموز، آن را به ارزش به ظاهر نیست. در واقع، قاصدک چیزی بیش از یک قاصدک یا قاصدک با استفاده از اصطلاحات گفتاری نیست. بنابراین یکی از محبوب ترین گیاهان - به خوبی شناخته شده به تقریبا همه، حتی اگر آن را به دلیل ظاهر آن مشخص است. برای چه کسی در میان ما در دوران کودکی بازی نکرد، در حوالی گدازه ها، چمن ها یا حوزه های گیاهخوار رشد می کند. آنها حتی در قالب آهنگ جاودانه شده بودند - به همین دلیل ما می توانیم با گل های شیر بازی کنیم و اوززولا را شناخته ایم: "قاصدک ها، بادبادک ها، باد". این از گل های قاصدک است که عسل ساخته شده است، که ما می خواهیم امروز ارائه دهد.
عسل که از شهد به شهادت می رسد طبیعت با تعدادی از خواص که به شدت بر سلامت تاثیر می گذارد، مجهز شده استو وضعیت مردم. او یکی از عجایب سالم محسوب می شود. علاوه بر این، گیاه که از آن می آید - راهبه ها، دارای بسیاری از خواص سودمند است و برای اهداف شفا استفاده می شود. شگفت آور نیست که شهد تولید شده توسط آن یک برنامه مشابه دارد. عصاره قاصدک یک اثر محافظتی عالی بر روی کبد و مجاری صفراوی در بدن دارد. علاوه بر این، در مبارزه با بیماری های ارگان های بدن انسان مانند قلب، کلیه ها، مثانه، دستگاه ادراری و معده به عنوان یک داروی کمکی استفاده می شود. به معنای وسیع تر، لازم به ذکر است که این عسل بر سیستم ایمنی بدن تأثیر می گذارد و از ضعف جلوگیری می کند. علاوه بر این، خواص سودمند عسل قاصدک در درمان زخم نیز شناخته شده است - آن را به طور قابل توجهی شتاب دهنده بهبود آنها. همچنین توصیه می شود از آن استفاده کنیدعسل قاصدک و خواص دارویی آن در مورد خستگی عمومی روانپزشکی ارگانیسم. این ترویج بازسازی و بازگشت به بالاترین فرم است.
ویژگی های حساس عسل قاصدک، و از این رو، رنگ، عطر و طعم آن، به شدت به شرایط آب و هوایی بستگی دارد که در آن بوته خاصی از راهبه توسعه یافته است. شایع ترین رنگ عسل قاصدک رنگ زرد و نارنجی است، با این حال، می تواند انواع مختلفی داشته باشد؛ پالت رنگ در اینجا بسیار گسترده است و دامنه آن از کرم نور تا نارنجی است.
از لحاظ بوی این عسل یک عطر خاص دارد. بوی قوی و خاص آن شبیه بوی ناشی از گیاه قاصدک است. با تشکر از این ویژگی، عسل به راحتی قابل تشخیص توسط افرادی است که قبلا فرصت طعم آن را داشتند. این یکی از ویژگی های اساسی آن است. در بسیاری از نقاط ایران، عسل از راهبه به عنوان "ملکه شیرین" در میان عسل های ایرانی در نظر گرفته می شود. بنابراین اگر کسی به طور طبیعی و شدید عسل شیرین را ترجیح می دهد، باید به این نوع علاقه مند باشد. با توجه به خواص آن در این راستا، عسل قاصدک می تواند عنصر بسیار خوبی از رژیم غذایی و طعم فوق العاده بسیاری از غذاهای خدمت می کند به مهمان خانه های ما.
عسل قاصدک نیز با این واقعیت که آن را با یک عنصر غنی از عناصر مجهز است. حتی آهن، منگنز، فسفر و پتاسیم در آن وجود دارد. همچنین حاوی پروتئین و همچنین ویتامین B2 و C. در ترکیب قارچ عسل نیز کولین - یکی از مهمترین اجزای لسیتین است. یکی از ویژگی های فوق العاده این عسل، اسیدیته کم آن است. تحقیقات انجام شده توسط دانشمندان لیتوانی در این زمینه نشان داد که عسل قاصدک دارای کمترین اسیدیته کلی است که از انواع عسل موجود در بازار (در اروپای مرکزی) است.
منحصر به فرد عسل تولید شده از قاصدک نه تنها از خواص شادابی و طعم آن. هنگام جمع آوری این نوع عسل، زنبورداری با مشکلی مواجه است. گل قاصدک در ماه مه به طور عمده در ایران می افتد، که به این معنی است که عسل تولید شده از آن نیز "عسل ممنوع" نامیده می شود. جالب توجه است، گلدهی این گیاه وابسته به بسیاری از عوامل مانند زمین، به عنوان مثال در یک منطقه کوهستانی، گلدهی ممکن است تنها در ماه اوت رخ دهد. علاوه بر این، قاصدک فراوان ترین شهد را در روزهای واقعا گرم (یا حتی گرم) فرا می گیرد و در ماه های تابستان در شرایط ایران معمولا بسیار دشوار است.
مشکل اصلی برای زنبورداران جمع آوری، در حال حاضر به شکل عسل، مواد مستقیما از کندو پردازش شده است. از این دغدغه کجاست؟ به همین دلیل است که زنبورها اغلب از این نوع عسل برای خود به عنوان غذا استفاده می کنند.