بنا به گزارش سایت فروش عسل طبیعی ارس عسل
مصرف عسل در بارداری به ویژه از هفته شانزدهم بارداری در صورتی که بهداشتی و نیز طبیعی باشد، مفید است. یکی از دلایل نگرانی مادر ها درباره عسل خام این است که میتواند باعث بوتولیسم(یک بیماری فلج است که عامل ایجادکنندهٔ آن سمی است که توسط باکتری کلوستریدیوم بوتولینوم تولید میشود) میشود.
هرچند فقط نوزادان زیر یک سال را تحت تاثیر قرار میدهد زیرا سیستم گوارششان هنوز کامل نشده است ولی سیستم گوارش در بزرگسالان شامل باکتریهایی است که از سم بوتولینوم پیشگیری میکند و اجازه نمیدهد به جفت منتقل شود
فواید عسل در بارداری
عسل علاوه بر فواید بیشمار آن حاوی گلوکز و فروکتوز است. از فواید عسل در دوران بارداری مبیتوان به موارد زیر اشاره کرد:
افزایش صطح سیستم ایمنی : محتوای آنتی باکتریالی و آنتی اکسیدانی عسل سیستم ایمنی بدن را بالا میبرد و میتواند با خنثی کردن اسید معده باعث ترمیم زخم و سوختگی و سوزش سردل شود.
تسکین بیخوابی : واکنش هیپنوتیک عسل کمک میکند تا بر بیخوابی غلبه کنید. مصرف یک لیوان شیر با یک قاشق عسل قبل از خواب از بدخوابی و بیخوابی پیشگیری میکند.
پیشگیری از سرماخوردگی و سرفه : یکی از مهمترین فاکتور ها در سلامتی جنین جلوگیری از سرماخوردگی مادر در دوران بارداری است خواص ضدویروسی عسل باعث مهار فعالیت ویروسی در بدن میشود که در نتیجه از سرماخوردگی پیشگیری میکند.
پیشگیری از گلودرد: محتوای ضدالتهابی عسل گلو را نرم میکند. عسل را به چای زنجبیل یا لیمو اضافه کنید و آن را گرم بنوشید تا گلودردتان تسکین یابد.
درمان زخم معده: مطالعات نشان داده است مصرف منظم عسل باعث کاهش رشد هلیکوباکترپیلوری میشود.
بهبود سلامت پوست: طبیعت ضدباکتری عسل نه تنها گلودرد را درمان میکند بلکه به طور موثر در از بین بردن شوره و خارش سر کمک میکند. کمی عسل را در آب گرم حل کنید و روی سر بمالید.
کاهش آلرژی: گرچه کاملا مشخص نیست اما درحال برسی است که چطور عسل در کنترل آلرژی فصلی موثر است.
مصرف بیش از اندازه عسل در دوران بارداری میتواند مشکلات زیر را ایجاد کند:
از بین رفتن حساسیت به انسولیت: عسل باعث افزایش سطح قند خون میشود که مقاومت به انسولین را افزایش میدهد زیرا بیش از 25 گرم فروکتوز روزانه در بارداری ناامن است.
ایجاد سرگیجه : مصرف بیش از حد عسل به گرفتگی معده، اسهال، یبوست و نفخ منجر میشود. مصرف بیش از حد عسل بدن شما را اسیدی میکند و بر دستگاه گوارش اثر میگذارد و بنابراین هضم را دچار مشکل میکند.
تاثیر بر سلامت دندانها: سطوح بالای قند موجود در عسل موجب فرسایش دندانها میشود.
افزایش وزن: کالری بالای عسل منجر به اضافه وزن میشود.
به نابه تحقیقات انجام شده 3 تا 5 قاشق غذاخوری (180 تا 200 کالری) عسل در روز مناسب است. کالرهای قند ساده نباید بیش از 10 درصد کل کالری مورد نیاز دوران بارداری باشد.
عسل را به آب گرم اضافه نکنید زیرا آنزیمهای سالم آن را از بین میبرند. شما میتوانید آن را به آب ولرم اضافه کنید.
عسل را به غذاهای غنی از ویتامینهای C و D اضافه نکنید زیرا مواد معدنی موجود در عسل خاصیت ویتامینها را از بین میبرد.
اگر کیفیت عسل خوب باشد، مصرف آن در زنان باردار هیچ مشکلی ندارد. بنابراین از پاستوریزه بودن عسل مطمئن شوید. یا عسلی استفاده کنید که کمتر فرآوری شده باشد و از انواع ارگانیک مصرف کنید .
ارس عسل تهیه و تولید کننده عسل با ساکاروز کمتر از 2 افتخار دارد اورگانیک ترین عسل را سر سفره های شما بیاورد