بنا به گزارش سایت فروش عسل طبیعی ارس عسل،
عسل عمدتا از قند (78٪ تا 80٪) که تقریبا به فروکتوز (قند میوه جات و یا) به 38٪، گلوکز (دکستروز و یا) برای 31٪ تقسیم شده است و 31 درصد باقی مانده ما را مالتوز، ساکارز و یک تشکیل شده طیف گسترده ای از پلی ساکارید ها. عسل همچنین شامل حدود 17٪ آب است.
- : غلظت استثنایی خواهد شد در عسل اسیدهای آمینه یافت شده آسپارتیک اسید، گلوتامیک اسید، آلانین، آرژنین، آسپاراژین، سیستین، گلیسین، Histidin، ایزولوسین، لوسین، لیزین، فنیل آلانین، پرولین، سرین، تریپتوفان، تیروزین، والین
- مواد معدنی تا 1٪: نقره، باریم، بریلیوم، برم، کلسیم، کروم، کبالت، مس، آهن، لیتیوم، منیزیم، منگنز، مولیبدن، طلا، پالادیوم، فسفر، پتاسیم، روبیدیم، اسکاندیم، سیلیکون، سدیم، گوگرد، استرانسیم، تیتانیوم، وانادیوم، روی، زیرکونیم.
اگر تمام این عناصر در تمام عسلها وجود نداشته باشند، برخی از آنها به عنوان پتاسیم، منیزیم و روی همیشه وجود دارد.
- مقدار ویتامین که بدون پوشش نیازهای روزانه ما این مزیت برخوردارند که بسیار جذب: ویتامین A، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B5، ویتامین B6، ویتامین B8 ویتامین B9، ویتامین C، ویتامین D، ویتامین K.
- اسیدهای چرب در مقادیر کم : پالمیک، الیه و لینولئیک
- آنزیم هایی که amylases a و amylases b، گلوکوراسیون و گلوکزوکسیداز
- و بسیاری از دیگر مواد بیولوژیکی و معطر از جمله فلاونوئیدها، الکل، استرها، رنگدانه ها و دانه های Pollens.