بنا به گزارش سایت فروش عسل طبیعی ارس عسل
مواد لازم:
نصف پیمانه عسل
نصف یک زنجبیل متوسط
یک حبه سیر خورد شده
چهار عدد فیله ماهی قزل آلا
نصف پیمانه کره
آب لیموی تازه به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه:
ظرف مورد نظرتان را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.سپس کره را در آن بریزید تا ذوب شود. وقتی رنگ آن کمی تغییر کرد عسل را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سپس سیر ، زنجبیل ، آب لیمو و زعفران را به آن اضافه کنید و بگذارید تا کمی بجوشد.
یک سوم سس را جدا کنید و نگه دارید.
فیله ها را داخل مایع بریزید و چند دقیقه کوتاه روی حرارت بگذارید بماند.
حال شما می توانید به سلیقه خودتان فیله ها را سرخ کنید یا در فر قرار دهید یا روی آتش مستقیم کباب کنید.
فیله ها را به ظرفتان منتقل کنید و باقی سس را روی آن بریزید.
باز هم به سلیقه خودتان می توانید با برنج یا خالی میل کنید.